Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Τα UP και τα DOWN της ημέρας

DONW Σε τι ολίσθημα έχουμε πέσει.... Οι κρατούμενοι να διοργανώνουν πάρτι – πάρτι Ρωξάνη, πάρτι- στον Κορυδαλλό για τον Χριστόδουλο Ξηρό.Διαβάζουμε στο “Έθνος της Κυριακής” και πραγματικά αδυνατούμε να το πιστέψουμε πως τα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, τοποθέτησαν τραπέζια στον διάδρομο της Α’ Πτέρυγας και έστησαν «πάρτι» στον Κορυδαλλό με άφθονο φαγητό, ποτό και… επαναστατικά τραγούδια. Να δραπετεύσουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας τους ήθελαν οι κρατούμενοι -λένε άλλες πηγές- αλλά έλα που η λέξη “δραπετεύω” μετά από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι τους έχει αποκτήσει άλλη διάσταση....  
UP Πάρτι είχαν πάντως και στο Elysée. Ο Φρανσουά μετά την λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε τον χωρισμό του από την πρώην «γυναίκα της ζωής του» Βαλερί Τριερβελέρ και σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιγε σπαμπάνιες μέχρι το πρωί. Ο Ολάντ άφησε την«πρώτη επίσημη κυρία» της Γαλλίας για τα μάτια της ηθοποιού Ζουλί Γκαγιέ, και αρκέστηκε σε 17 λέξεις για να ανακοινώσει το τέλος μιας μακράς σχέσης. Έτσι είναι μεγάλα λόγια στην αρχή... ούτε αντίο στο τέλο           DOWN Φωνές πάντως χθες το βράδυ είχαμε και στην έδρα της βρετανικής μοναρχίας, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Δεν ήταν κάποιο από τα γνωστά πάρτι του Χάρη αλλά οι φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ που δεν κρύβει την αντιπάθεια και την οργή της για τη σύντροφο του νεότερου εγγονού της παρά το γεγονός ότι έχει πιο ευγενείς προδιαγραφές από την Κέιτ Μίντλετον. Όπως φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Κρεσίντα Μπόνας , αλλά ο δρόμος τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Η Ελισάβετ «ξινίζει» με το μποέμικο στιλ της Κρεσίντα και κάθε φορά που την βλέπει γίνεται “πάρτι-γκρίνιας”.
UP Άσπρη μέρα είδαν οι Θεσσαλονικείς και ξεκίνησαν και αυτοί πουρνό- πουρνό τα πάρτι. Τι να κάνουν ψάχνουν να βρουν ευκαιρία για να χαμογελάσουν και επειδή λένε πως το χιόνι φέρνει ευτυχία βγήκαν στους δρόμους για να το απολαύσουν. Εξάλλου σε περίοδο οικονομικής κρίσης κάτι τέτοια μικρά μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα, γιατί από Δευτέρα τα κεφάλαια μέσα! Προσέξτε τις “παγίδες” στους δρόμους ... γιατί οι άλλες παγίδες τύπου “Στουρνάρα” είναι μόνιμες!
UP Καιρός ήταν προκειμένουν να γίνει γιατί μας ανήκει! Διαθέσιμη και πάλι στους πολίτες είναι η ραδιοτηλεοπτική κληρονομιά της ΕΡΤ και της δημόσιας τηλεόρασης στην Ελλάδα.Στην ιστοσελίδα hprt-archives.gr η Δημόσια Τηλεόραση μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το πλουσιότερο αρχείο της Ελλάδας που «αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς σε εικόνα και ήχο».Το αρχείο θα εμπλουτίζεται καθημερινά ενώ ήδη είναι διαθέσιμα πολύτιμα ηχητικά τεκμήρια, ντοκιμαντέρ, ρεπορτάζ κλπ. Μπορούμε να σερφάρουμε και να περάσουμε όμορφα και επικοδομητικά τον χρόνο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου