Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τα up και down της ημέρας

UP Ποτέ δεν το περιμέναμε πως θα συμπαθούσαμε μια μέρα τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια. Από τα φοιτητικά χρόνια, στους δρόμους, στις πορείες είμαστε απέναντι σε κάθε τι που εξέφρασε εξουσία και είχε τόσο στενή σχέση με την τάξη. Ωστόσο πλέον αγαπάμε Δένδια, γιατί αγαπάει ελληνικές ταινίες, και φυσικά κατάφερε όπως ο ίδιος είπε, τα συμπεράσματα δικά σας, η ΕΛΑΣ να φύγει από την εποχή «του Ηλία του 16ου» και να περάσει ως ένα βαθμό στο ελληνικό FBI. Συντονισμός δράσης, παράξενα όπλα και φυσικά μυστικοί πράκτορες που εκπαιδεύονται στο Κουαντίκο της Βιρτζίνια. Σκέτη μαγεία!
UP Όπως και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο Μάκης έδωσε ρεσιτάλ. «Δεν είναι σωστό για 500 ευρώ να φοράνε στους πολίτες χειροπέδες» είπε και κατήγγειλε την απρεπέστατη συμπεριφορά σε βάρος της συζύγου του και του αδερφού που συνελήφθησαν για φορολογικές παραβάσεις. Ο κ. Γιακουμάτος “τα χει πάρει κρανίο¨που λέει και η νεολαία γιατί “ήθελαν να στοχεύσουν τον πολιτικό Γεράσιμο Γιακουμάτο» και συνεχίζει «Ο χρόνος θα δείξει τον "ιθύνοντα νου". Ο χρόνος πάντως όλα τα γιατρεύει, το ξέρει ο Μάκης, γιατρός είναι!
DOWN Τις δικές μας πληγές ποιος θα γιατρέψει! Καθώς και σε άλλη έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “Τα Νεα” κατέχουμε τα σκήπτρα. Η Ελλάδα μαζί με την Πορτογαλία, την Κροατία και την Πολωνία κατατάσσεται στις χώρες με τους πιο χαμηλούς κατώτατους μισθούς. Υπάρχει πάντως και πιο πάτος από τον πάτο τον δικό μας των 684 ευρώ! Πολωνία, Κροατία και Πορτογαλία βρίσκονται σε απόγνωση με μόλις το τρακοσάρι στο χέρι!
UP 300 εκεί...100 μέτρα εδώ. Τον Usain Bolt μας θύμισε ο Σίμος Κεδίκογλου στην περιοδεία στα πρωινά πάνελ... Πότε βγήκε στο πρώτο κανάλι όπου μίλησε για “ΣΥΡΙΖΑ α λα κάρτ” και πότε στο δεύτερο που σχολίασε τον Τσίπρα και την "μούγκα στη στρούγκα" που κάνει στην Ευρώπη, ούτε που το καταλάβαμε ... Αυτές είναι ταχύτητες, ούτε σούπερ αμόλυβδη να έβαζε!
DONW Γρήγορος και ο Αντώνης. Μετά τις ρίμνες και τα παράπονα που άκουσε από τους Κεφαλονίτες, ανακοίνωσε τους πυλώνες - όχι της ΔΕΗ- αλλά της ανεργίας, και πήγε να μιλήσει και στην Κ.Ο της ΝΔ. «Εκλογές εμείς πηγαίνουμε για το 2016.  Τους αρέσει δεν τους αρέσει» τόνισε. Ποιούς εννοούσε εμάς τους πολίτες ή τους άλλους... Δεν μας τα λες καλά Αντωνάκη, ο λάος αποφασίζει και όχι εσείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου