Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Γλέζος και η συναίνεση

Κάποιοι χαρακτηρίζουν τις δηλώσεις του ιστορικού στελέχους της αριστεράς Μανώλη Γλέζου σχετικά με αν υπάρχει το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ως “γκάφα” . Ο κ. Γλέζος είναι δεινός παίκτης στην καθεστωτική τσόχα του κοινοβουλευτισμού, παλιά καραβάνα που λέμε και σίγουρα πολύ δύσκολα θα έπεφτε σε τέτοιο πολιτικό ατόπημα. Παράλληλα ξέρει να ρίχνει τη δική του ζαριά όχι για να εντυπωσιάσει αλλά για να χτυπήσει τις πολιτικές “μπλόφες” των αντιπάλων του. Την λεγόμενη “συναίνεση” που ζήτησε ο Άρης Σπηλιώτοπουλος, ο Άδωνης Γεωργιάδης και άλλοι από το κυβερνών κόμμα. Την πληρώρα βουλευτών της ΝΔ που θεωρούν βέβαιη την ήττα του κόμματος τους και παίζουν το “σενάριο της συνεργασίας” ως σωσίβιο σωτηρίας στην πολιτική σκηνή.
 Η τοποθέτηση του κ. Γλέζου στη Βουλή, είναι φανερό ότι έχει ειρωνική χροιά. «Εάν η ΝΔ εγκαταλείψει την πολιτική της να αρπάζει από το λαό και να σώζει τις τράπεζες, δεν πιστεύω κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση συνεργασίας», είπε χαρακτηριστικά.
Μην προσπαθούμε να βγάλουμε από τη “μύγα ξυγκι” που λένε και στο χωριό μου... αλλού είναι οι “πολιτικές γκάφες” της Κουμουνδούρου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου