Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Media news

Νέο πρόσωπο θα έχουμε σε λίγο καιρό στα ''Κλεμμένα Ονειρα'' Η Ελένη Φιλίνη θα εισβάλει στο σίριαλ ενσαρκώνοντας την μητέρα του Δημήτρη Μαλτέζου η οποία έρχεται μετά από χρόνια ξανά στο προσκήνιο. Ένας ρόλος έκπληξη που θα φέρει ανατροπές και θα βοηθήσει τους πρωταγωνιστές να λύσουν το μυστήριο γύρο από τον Μαλτέζο. 
Μετά την Ελλη Στάη, άλλη μια παρουσιάστρια- δημοσιογράφος δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον δύσκολο χώρο του διαδικτύου και της ιντερνετικής ενημέρωσης. Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου που ετοιμάζει την διαδικτυακή πλατφόρμα ipop.gr που σύντομα βγαίνει στον αέρα του διαδικτύο.
Την Τετάρτη 26 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα, το ''Just the two of us'' με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού, η εκπομπή θα μπορέσει να ξεκινήσει σε ένα μήνα. Αυτές τις ημέρες κλείνονται οι οριστικές συμφωνίες με τους διαγωνιζόμενους και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ενώ οι πρώτες πρόβες θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου μήνα.
 Στις 4 Μαρτίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 θα κάνει τελικά πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Αννας Δρούζα στον ΣΚΑΙ. Ηδη, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις και πρόβες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα. Η εκπομπή της θα είναι ένα τηλεοπτικό καθημερινό «περιοδικό» που θα δίνει έγκυρες απαντήσεις σε όλα όσα απασχολούν τους τηλεθεατές, ενώ θα παρουσιάζει κοινωνικά θέματα με ήρωες και προσωπικές αφηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου