Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Media news

Τη διοργάνωση δύο μοναδικών μουσικών παραστάσεων για την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς ανακοίνωσε ο ΒΗΜΑ FM 99,5. Την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Μαρτίου, από τη σκηνή του θεάτρου Badminton, 27 κορυφαίοι ερμηνευτές θα χαρίσουν από «Ένα τραγούδι για τη Κεφαλονιά». Όλες  οι εισπράξεις θα διατεθούν για την επισκευή και την επαναλειτουργία του Γηροκομείου Παλικής, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές .
Ο Γιώργος Λιάνης ξανα στην αθλητική δημοσιογραφία. Η Live Sport ανάγγειλε τη συνεργασία μαζί του ενόψει Μουντιάλ. Από τη μεθεπόμενη Κυριακή θα δημοσιεύει σε συνέχειες την ιστορία της Εθνικής ποδοσφαίρου, αλλά και των Παγκοσμίων Κυπέλλων.
 Νέες αλλαγές έρχονται στο Mega. Το προσωπικό συζητείται να μειωθεί κατά 100 με 150 άτομα ενώ λέγεται πως θα δοθεί έμφαση στο ελληνικό πρόγραμμα. Την ίδια ώρα και μετά τον ντόρο των τελευταίων ημερών που προκάλεσε η φημολογία πως η Ολγα Τρέμη φεύγει και η Σία Κοσιώνη έρχεται στο Mega, ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος με άρθρο του στο aixmi.gr, διαψεύδει τα σενάρια για αλλαγή προσώπου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega!
Ιδιαίτερο εδιαφέρον έχει απόψε το «Voice», μιας και ξεκινάνε τα battles, από τα οποία θα αποχωρήσουν συνολικά ΟΧΤΩ παίκτες.Αυτό σημαίνει, ότι κάθε coach θα πρέπει να διώξει ΔΥΟ παίκτες.Στη μέση, θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σε ρόλο «διαιτητή», θα σηκώνει το χέρι του και θα ανακηρύσσει τον παίκτη που νικάει. Ακριβώς δηλαδή όπως γίνεται και στο ring.
Τους διαγωνιζόμενους και την κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, προσδιορίζοντας την 9η Μαρίου ως ημερομηνία έναρξης του show. Έτσι θα δούμε να μεταμφιέζονται οι Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Βόσσου, Κώστας Δόξας, Ελευθερία Ελευθερίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης, Σοφία Κουρτίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Άρης Πλασκασοβίτης και Γιάννης Σαββιδάκης.Παρουσιάστρια θα είναι και πάλι η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ η κριτική επιτροπή παραμένει στο μεγαλύτερό της μέρος ίδια, καθώς θα αποτελείται από τους Αλέξανδρο Ρήγα, Μπέσσυ Μάλφα και Κατερίνα Γκαγκάκη, με τον Τάκη Ζαχαράτο να παίρνει την θέση του Γεράσιμου Γεννατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου