Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Media news

Μετά τα “Κλεμμένα όνειρα” έρχεται η ''Δικαίωση'' στο Mega. Αυτό βέβαια αν δεν πάρει και πάλι παράταση ζωής ο Μαλτέζος και η παρέα του. Ήδη πάντως έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές για την “Δικαίωση”. Λέγεται μάλιστα πως η εν λόγω μυθοπλασία θα γυριστεί σε high definition. Η σειρά αναφέρεται σε έναν έρωτα της δεκαετίας του 80 και μάλιστα θα έχουμε και σκηνές από τη Σύρο καθώς η καταγωγή των πρωταγωνιστών θα είναι από το πανέμορφο αυτό νησί. Στους κεντρικούς ρόλους ακούγονται τα ονόματα του Αλέξανδρου Σταύρου και της Τάνιας Τρύπη.
Τον κύκλο της κλείνει η εκπομπή "Νικ ό κλοκ" αφού όπως διέρρευσε στα μέσα η συμφωνία για το talk show αφορούσε συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Με μία φράση ο Νίκος Μουτσινάς επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή "Δέστε τους" λιτά και μιλώντας για άλλο θέμα ότι το Νικ ό κλοκ θα ολοκληρώσει την τηλεοπτικη του πορεία. 
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα της ολοκαίνουριας σειράς του Mega ''Μοdern family'', καθώς η κατασκευή των σκηνικών βαίνει καλώς και όλες οι υπόλοιπες εκκρεμότητες φαίνεται πως έχουν ρυθμιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτα θα γίνουν κάποια εξωτερικά γυρίσματα και στη συνέχεια οι ηθοποιοί θα μπουν για λήψεις στο βασικό τους πλατό.Η πρεμιέρα της σειράς, τοποθετείται την Πέμπτη 13 Μαρτίου. 
Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, δυο κολλητοί απ’ τη Θεσσαλονίκη που έχουν την κίνηση στο DNA τους, είπαν να μην περιοριστούν στο ποδήλατο. Δοκίμασαν ελεύθερη πτώση στην Νέα Γουινέα… Σερφ στην Αυστραλία… Σούμο στην Ιαπωνία… Σαφάρι στην Ζάμπια… Κολύμπι με καρχαρίες στην Νότιο Αφρική… Όλα αυτά τα συναρπαστικά που έζησαν στα εκτός πεπατημένης ταξίδια τους στις πέντε ηπείρους μετουσιώθηκαν σε ένα «World Party», μια πρωτόγνωρη για την ελληνική τηλεόραση εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τρίτη 11 Μαρτίου στις 22:30.  
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας επιστρέφει στην tv με μια διαφορετική εκπομπή απ’ ότι τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Ετοιμάζει μέσα σε ένα ζεστό "κουτούκι" μουσικές προτάσεις και μας προσκαλέι καθώς ....«Όλοι οι καλοί χωράνε».Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 10:30 το βράδυ στο «Etv». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου