Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Media news

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το στήσιμο του "Just the two of us" στο Mega και φυσικά με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται και το... σαφάρι της αναζήτησης των προσώπων που θα στελεχώσουν αυτή την δεύτερη, τηλεοπτική έκδοση του σόου. Τα ονόματα που έχουν δεχτεί την πρόταση - πρόσκληση των υπευθύνων του Mega είναι πολλά να φανταστείται πως μέχρι και τον ... Αγάθωνα πλησίασαν. Μια τέτοια πάντως παρουσία θα χτυπήσει κόκκινο! 
 Συζητήσεις γράφεται πως γίνονται στο Mega σχετικά με τις χαμηλές πτήσεις του δελτίου ειδήσεων. Μάλιστα λέγεται πως ενδέχεται να αναζητήσουν και νέα παρουσιάστρια με επικρατέστερα τα ονόματα της Μαρίας Σαράφογλου και της Σίας Κοσιώνη. Νομίζουμε πως δεν παίζει ρόλο ο παρουσιαστής των ειδήσεων αλλά οι ειδήσεις. Οι αντιμνημονιακοί είναι περισσότεροι πλέον από τους μνημονιακούς όποτε είναι λογικό να έχει το συγκεκριμένο δελτίο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης!
Ο Θανάσης Πάτρας επιστρέφει στην τηλεόραση μέασ από τη συχνότητα του E TV. Ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει καθημερινά την απογευματινό το απογευματινό μαγκαζίνο «Τα λέμε..» . Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, καλεσμένους, κοινωνικά θέματα , χρηστικά και κυρίως πολύ χιούμορ και θετική διάθεση. Η εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου .
Ο ΣΚΑΪ έλυσε τη συνεργασία του με τον διευθυντή προγράμματος της τηλεόρασης, κ.Ευάγγελο Μαυρογιάννη. Η διοίκηση του ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον κ.Μαυρογιάννη για τη συνεργασία του και την προσφορά του στο πρόγραμμα του καναλιού.
Νέο οικονομικό φύλλο σχεδιάζουν να εκδώσουν πρώην εργαζόμενοι από οικονομικές εφημερίδες, καθώς διαβλέπουν εμπορικό κενό και εκτιμούν ότι υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας. Αντίστοιχα σχέδια έχει και μια άλλη ομάδα δημοσιογράφων που έχει ξεκινήσει τις επαφές με γνωστούς πολιτικούς συντάκτες, καθώς σκεφτόνται να βγάλουν εφημερίδα που θα κινείται πολιτικά στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου