Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Media news

Πρεμιέρα κάνει το Rockwave Festival που θα φιλοξενήσει πάνω από 40 καλλιτέχνες στο TerraVibe Park.
Συγκροτήματα, ερμηνευτές, παραγωγοί, DJ's και τραγουδοποιοί από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής θα συνυπάρξουν σε ένα «χαρμάνι» ήχων και εναλλαγών που δεν θα αφήσει κανένα αδιάφορο.
Μια καινούργια εκπομπή μαγειρικής πρόκειται να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Παρουσιαστής της θα είναι ένας μάγειρας που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «Master Chef», το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA, Δημήτρης Δαλιάνης ο όποιος θα παρουσιάσει από την επόμενη σεζόν καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στον ΣΚΑΪ.
Τα τελευταία χρόνια την είχαμε συνδέσει με δραματικούς ρόλους, αφού ήταν η πρωταγωνίστρια στη ''Ζωή της άλλης''. Την ερχόμενη σεζόν, όμως, η Ευδοκία Ρουμελιώτη θα έχει έναν άκρως κωμικό ρόλο στην σειρά του ΑLPHA με προσωρινό τίτλο ''Νώντας''.
Μετά το «Αν...» το νέο κινηματογραφικό βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι μια ερωτική τριλογία που διαδραματίζεται στην Ελλάδα του σήμερα. Πρωταγωνιστές της πρώτης ιστορίας ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom.
Το Mega θα εντάξει δυο late night shows έτσι ώστε να «χτυπήσει» τον ΑΝΤ1 που τα πηγαίνει καλά σε αυτή την ζώνη. Μάλιστα, το ένα από τα shows αυτά θα έχει στοιχεία stand up comedy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου