Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Media-news


Ο Αντώνης Κατσαρός αναλαμβάνει το αθλητικό δελτίο ειδήσεων του Action24. Κάθε μέρα 8 με 9 το βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο γνωστός δημοσιογράφος θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο των σπορ. Τη νέα σεζόν το κανάλι του Γαλατσίου θα αποκτήσει και πρωινή αθλητικό ζώνη.
Στις 31 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το κυριακάτικο φύλλο της «Kontra News» με διευθυντή τον Αιμίλιο Λιάτσο. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια στον Τύπο και την τηλεόραση, ενώ ο σχεδιασμός της νέας εφημερίδας προβλέπει 16 σελίδες και η τιμή της στο 1 ευρώ.
Δεν είναι μόνο ηθοποιός η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, αφού σύντομα θα μας δείξει και μια άλλη της πτυχή : Αυτή της επιχειρηματία. Η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να συνεταιριστεί με την αδελφή της και από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν μαγαζί με ρούχα στα Βόρεια Προάστια. 
Η Όλγα Τρέμη με μια γενναία ίκίνηση της επιταχύνει τις αναμενόμενες εξελίξεις στον ενημερωτικό τομέα του MEGA.Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου φερεται να υπέβαλε την παραίτηση της παρά το γεγονός ότι οι μέτοχοι του καναλιού δεν το επιθυμούσαν και προσπάθησαν να το αποτρέψουν.
Το περσινό καλοκαίρι σηματοδοτήθηκε από την αποχώρησή του από το Mega. Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτείται από την αποχώρησή του από το "Real Group". Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν τόσο για το ραδιόφωνο του "Real", όσο και για την "Real News". 
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του Σαββατοκύριακου, αφού βρίσκονται πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους με το κανάλι Ε για μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου