Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Ανω κάτω με τον ΕΝΦΙΑ

Σε καμία περίπτωση στην κυβέρνηση δεν περίμεναν τα προβλήματα που θα προκαλούσε και ο ΕΝΦΙΑ και τώρα το οικονομικό επιτελείο τρέχει να διορθώσει όλα τα λάθη προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να κάνουν τις απαραίτητες διορθ'ωσεις και να πληρώσουν αυτό που τους αναλογεί σε φόρο.
Ενδεικτικό της κατάστασης και προφανώς της έντασης που δημιουργήθηκε είναι και η χθεσινή παραδοχή του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν γίνει στον ΕΝΦΙΑ, ενώ τόνισε ότι έχει διορθώσει και ο ίδιος λάθη, τα οποία δεν είχαν γίνει αντιληπτά.
«Επειδή έγινε εκτεταμένη αναφορά στον ΕΝΦΙΑ, και όλοι γνωρίζουμε ότι επηρεάζει όλες τις οικογένειες, ήδη από τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών έβγαλε ανακοίνωση για αυτό, έχουμε αναγνωρίσει πολλά λάθη που έχουν γίνει και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε», είπε ο κ. Χαρδούβελης, που πριν από την ομιλία του κατέθεσε προσθήκες και νομοτεχνικές βελτιώσεις.
«Εγώ ήδη, μάλιστα, προ ενός μηνός, επιλήφθηκα του θέματος και διόρθωσα πολλά λάθη τα οποία δεν τα έχετε δει καν, τα οποία «πιάνουν» περίπου 2 εκατομμύρια κόσμο, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά... Αλλά θα το κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το κάνουμε», συμπλήρωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου