Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ΑΝΕΛ με Ν. Νικολόπουλο

Με το σύνθημα «Ξεκινάμε τη νέα μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία» επισφραγίστηκε η συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου.Σε συνάντηση που είχαν σήμερα αργά το μεσημέρι, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με τον πρόεδρο των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκο Νικολόπουλο, επισημοποιήθηκε η συνεργασία η οποία δρομολογήθηκε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές.
Αύριο στις 13:00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών όπου θα παρουσιαστεί το νέο σχήμα που διαμορφώνεται. Ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.
Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας «πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό». Είπε επίσης ότι θα δοθεί «από κοινού η μάχη στη Βουλή» και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια διεύρυνσης θα συνεχιστεί, καλώντας ανεξάρτητους βουλευτές που συμφωνούν στον στόχο ανατροπής του Μνημονίου, να συνεργαστούν με το νέο σχήμα. Τέλος, ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Γιάννη Δημαρά, επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, λέγοντας πως συμφωνεί με την προσπάθεια διεύρυνσης και την στηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου